fbpx

Rochii de mireasă și creație vestimentară

Întrebări frecvente

Ce am de făcut dacă mă interesează o rochie?

Pasul 1. In primul rand, ar trebui să-mi dai un semn. Poti face asta fie printr-un telefon la 0723.000.000 sau printr-un email aici.

Pasul 2. Dupa ce discutam cateva detalii, vom stabili prima noastra intalnire. Aici ne vom cunoaste mai bine si vom vedea care sunt nevoile tale. Apoi luam primele masuri si, daca e vorba de o rochie custom made, schitam si modelul.

Pasul 3. Urmeaza probele. In principiu, e nevoie de 2-3 probe inainte ca rochia sa fie gata. La prima proba, rochia este inca intr-un stadiu brut. Rolul acestei prime probe este sa ne asiguram ca tiparul se potriveste masurilor si ideilor discutate initial. La a doua proba, rochia incepe deja sa prinda contur si stabilim impreuna ultimele retusuri. Iar cea de-a treia proba, daca totul a decurs conform planului, este si cea finala. Verificam impreuna cum se aseaza rochia, lungimea, detaliile si…

Pasul 4. Rochia e gata!

Cat durează realizarea unei rochii?

In mod normal, durata de realizare a unei rochii de mireasa este de doua luni, pe cand o rochie de ocazie este gata in 2-3 saptamani. Aceste perioade sunt aproximative, putand varia in functie de mai multi factori, cum ar fi modelul dorit, materialele alese sau disponibilitatea dumneavoastra pentru probe. In situatia in care aveti nevoie ca rochiile sa fie gata mai devreme decat termenele de mai sus, atunci vom incerca sa gasim o solutie impreuna.

Care este prețul unei rochii?

Depinde. Depinde de materialele folosite, complexitatea rochiei si durata de executie. Prețul unei rochii de mireasa pleaca de la 4,500 de lei, pe cand pretul unei rochii de seara sau de ocazie pleaca de la 500 de lei. Cel mai bine ma contactezi si iti voi putea da un raspuns mai potrivit nevoilor tale.