Rochii de mireasă și creație vestimentară

Întrebări frecvente

Ce am de făcut dacă mă interesează o rochie?

Pasul 1. În primul rand, ar trebui să-mi dai un semn. Poți face asta fie printr-un telefon la 0723.000.000 sau printr-un email aici.

Pasul 2. După ce discutăm câteva detalii, vom stabili prima noastră întâlnire. Aici ne vom cunoaște mai bine și vom vedea care sunt nevoile tale. Apoi luăm primele măsuri și, dacă e vorba de o rochie custom made, schițăm și modelul.

Pasul 3. Urmează probele. În principiu, e nevoie de 2-3 probe înainte ca rochia să fie gata. La prima probă, rochia este încă într-un stadiu brut. Rolul acestei prime probe este să ne asigurăm că tiparul se potrivește măsurilor și ideilor discutate inițial. La a doua probă, rochia începe deja să prindă contur și stabilim împreună ultimele retușuri. Iar cea de-a treia probă, dacă totul a decurs conform planului, este și cea finală. Verificăm împreună cum se așează rochia, lungimea, detaliile și…

Pasul 4. Rochia este gata!

Cât durează realizarea unei rochii?

În mod normal, durata de realizare a unei rochii de mireasă este de două luni, pe când o rochie de ocazie este gata în 2-3 săptămâni. Aceste perioade sunt aproximative, putând varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi modelul dorit, materialele alese sau disponibilitatea dumneavoastră pentru probe. În situația în care aveți nevoie ca rochiile să fie gata mai devreme decât termenele de mai sus, atunci vom încerca să găsim o soluție împreună.

Care este prețul unei rochii?

Depinde. Depinde de materialele folosite, complexitatea rochiei și durata de execuție. Prețul unei rochii de mireasă pleacă de la 4,500 de lei, pe când prețul unei rochii de seară sau de ocazie pleacă de la 500 de lei. Cel mai bine mă contactezi și îți voi putea da un răspuns mai potrivit nevoilor tale.

Dacă mai ai și alte întrebări, îți voi răspunde cu mare drag, fie pe email, fie la telefon, fie față în față. Mai multe detalii aici.